Installera värmepump & service av
värmepump i Jönköping

När du behöver installera värmepump i din villa, radhus eller lägenhet finns Best Hushållsservice här för dig. Vår personal har bred kunskap och mycket erfarenhet av installation av värmepumpar och vet vad som krävs för bäst resultat. Vare sig du är förvaltare, privatperson, eller har fastighetsbolag eller bostadsrättsförening så hjälper vi dig med ditt nya värmesystem.

Service på värmepump genomförs som en förebyggande åtgärd. När du servar din värmepump är det mindre risk att den går sönder samt att den får längre livslängd. Hos Best Hushållsservice har vi gedigen kompetens inom service av värmepumpar, en tjänst som både gör att du sparar pengar och hjälper miljön tack vare ett väl fungerande och mer energieffektivt värmesystem.

Våra erfarna servicetekniker och installatörer utgår från Jönköping och Borås och genomför arbeten i stora delar av Småland med omnejd.

Hur fungerar en värmepump? Lägre kostnader med förnybar energi

När du installerar en värmepump ser du till att ta tillvara på förnybar energi, vilket både är bra för miljön och för plånboken. Genom att utvinna värme effektivt kan du i många fall minska dina uppvärmningskostnader markant. En luft/luft-värmepump, som vi på Best Hushållsservice erbjuder både installation och service på, erhåller energi från utomhusluften och omvandlar detta till värme eller kyla inomhus med hjälp av en fläkt.

Hos oss kan du köpa Electrolux värmepumpar med den nya miljövänliga R32-gasen inklusive standardinstallation och ROT-avdrag. Kontakta oss här så ser vi till att hjälpa dig på allra bästa sätt.

Certifierat företag för installation & service av luft/luftvärmepump

När du ska installera en värmepump är det viktigt att det görs korrek. Best Hushållsservice har företagscertifiering och certifierade kyltekniker kategori II för installation och service på din luft/luft-värmepump. Vi ser till att ditt värmesystem kommer på plats snabbt och effektivt utan att kompromissa med precision och kvalité. Våra installatörer monterar både utedel och innedel på din värmepump, och våra servicetekniker utför service på befintliga värmepumpar med stor noggrannhet för att förlänga livslängden på din värmeanordning.

Kontakt:
Electrolux Service Jönköping
Best Hushållsservice AB
Materialvägen 3
553 02 Jönköping

Garanti Electrolux: 036-19 03 60
Servicestation: 036-16 46 67
Mejl: jonkoping@servly.se

Hemsidan:
» Om cookies
» Sitemap


© Best Hushållsservice AB

En del av