Köp tillbehör & reservdelar till
vitvaror i Jönköping

Behöver du tillbehör eller reservdelar till dina vitvaror? Då kan Best Hushållsservice hjälpa dig. Vi assisterar med att hitta rätt del och beställa hem produkter till hushållsmaskiner från Electrolux-koncernen vilket inkluderar Electrolux, Husqvarna, AEG, Electro-Helios och Zanussi. Vi beställer hem allt från korghjul till diskmaskin, avloppspump, ugnslist till spis, vred, munstycke till dammsugare, effektregulator och mycket mer. I vår butik och verkstad i Jönköping har vi personal med lång erfarenhet och bred kunskap för att kunna bistå dig med bäst service. Klicka här för att se vår besöksadress.

Anlita experter för att montera reservdel vitvaror

Att installera och montera en reservdel på en vitvara kan vara svårt att göra själv och därför kan vi även montera reservdelen mot löpande debitering på vår verkstad ifall du kommer in med maskinen till oss. Hos Best Hushållsservice har vi servicetekniker och installatörer auktoriserade av Electrolux. Vi arbetar och åtgärdar problem med alla sorters hushållsmaskiner, allt ifrån torktumlare, torkskåp, tvättmaskin, diskmaskin, köksfläkt, kylskåp, spis och frys.

Har du några frågor eller funderingar? Oavsett om du är privatperson eller förvaltare, eller har bostadsrättsförening eller fastighetsbolag så finns vi här för dig. Tveka inte att hör av dig till oss här!

Kontakt:
Electrolux Service Jönköping
Best Hushållsservice AB
Materialvägen 3
553 02 Jönköping

Garanti Electrolux: 036-19 03 60
Servicestation: 036-16 46 67
Mejl: jonkoping@servly.se

Hemsidan:
» Om cookies
» Sitemap


© Best Hushållsservice AB

En del av