Reparation av vitvaror Jönköping

Hos Best Hushållsservice har vi lång erfarenhet och gedigen kunskap inom reparation av vitvaror, en tjänst som både gör att du sparar pengar och hjälper miljön eftersom du slipper byta ut och köpa nya produkter. Våra tekniker utgår från Jönköping och Borås och genomför arbeten i stora delar av Småland med omnejd.

Reparation av vitvara - En mer miljövänlig åtgärd som sparar pengar

Har du en hushållsmaskin som krånglar eller verkar gått sönder? Då kan Best Hushållsservice hjälpa dig. Vi gör en felsökning och hjälper dig sedan med att åtgärda felet. Antingen kommer vi och hämtar dina vitvaror för reparation, eller så kan du välja att lämna in dina trasiga maskiner i vår verkstad i Jönköping. Klicka här för att se vår adress. Vi hjälper både dig som privatperson och förvaltare, samt bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

När du väljer att laga vitvaror istället för att köpa nytt gör du en stor tjänst för miljön. Du ser då till att förlänga livslängden på din hushållsmaskin istället för att köpa nya produkter och bidra till mer avfall. Ofta är det inte ens ett stort fel som orsakar problemet. Att reparera dina maskiner är dessutom många gånger billigare än att införskaffa nya vitvaror.

Vad kostar reparation av vitvaror? Garanti på reparation av Electrolux

Priset på service av vitvaror beror på vilken typ av hushållsmaskin det gäller, samt hur omfattande arbete det innebär. Vi erbjuder garanti på Electrolux-koncernens produkter, vilket inkluderar varor från AEG, Elektro-Helios, Husqvarna, Zanussi och Volta. För att göra det så tryggt och tydligt som möjligt för dig som privatperson genomför vi reparation till fast pris utanför garantin för våra kunder. Vi erbjuder även RUT-avdrag för våra vitvarureparationer.

Övriga varumärken servas i den mån vi får tag i reservdelar och dokumentation. Behöver du en reservdel eller tillbehör till din vitvara? Klicka här för att läsa mer om vår butik och försäljning av dessa produkter.

Best Hushållsservice - Auktoriserad reparation av vitvaror

Best Hushållsservice är auktoriserade av Electrolux för reparationer, service och underhåll av hushållsmaskiner. Vi hjälper dig med produkter från alla sorters märken som Electrolux, Siemens, Bosch, Samsung för att bara nämna några. Så oavsett om du har problem med en tvättmaskin, torkskåp, torktumlare, diskmaskin, kylskåp, köksfläkt, frys, spis, eller någon annan köksmaskin så hjälper vi dig. Klicka här för att kontakta oss redan idag.

Kontakt:
Electrolux Service Jönköping
Best Hushållsservice AB
Materialvägen 3
553 02 Jönköping

Garanti Electrolux: 036-19 03 60
Servicestation: 036-16 46 67
Mejl: jonkoping@servly.se

Hemsidan:
» Om cookies
» Sitemap


© Best Hushållsservice AB

En del av