Installation av vitvaror Jönköping

Behöver du hjälp med att installera dina nya vitvaror? Då har du kommit helt rätt! Hos Best Hushållsservice har vi lång erfarenhet och gedigen kunskap inom både installation, reparation och service av hushållsmaskiner, vitvaror och värmepumpar. Vi erbjuder våra tjänster i stora delar av Småland med omnejd och våra installatörer utgår från Jönköping och Borås. Vi finns här för dig och din vitvara, oavsett om du är privatperson, förvaltare, eller har en bostadsrättsförening eller fastighetsbolag.

Vad är vitvaror? Vi forslar bort & installerar oavsett hushållsmaskin

Ja, ordet vitvara kan vara lite missvisande eftersom alla dessa produkter inte är vita, utan ett samlingsnamn för ett flertal olika hushållsmaskiner. Idag förekommer alltså allt ifrån vita, gråa och svarta vitvaror. Vårt företag genomför auktoriserad installation av alla sorters maskiner, så oavsett om du köpt en tvättmaskin, diskmaskin, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frys, köksfläkt, spis eller någon annan köksmaskin så installerar vi åt dig. Vi har bred kunskap om vitvaror från märken som Electrolux, Siemens, Bosch, Samsung, Husqvarna med flera för att kunna hjälpa dig med just din hushållsmaskin.

Best Hushållsservice - En helhetslösning med tanke på miljön

Vi erbjuder en helhetslösning och hjälper dig med allt från inbärning till inkoppling av din vitvara i befintligt uttag. Framdragning av el eller vatten ingår dessvärre inte i denna tjänst, men vi hjälper gärna till med bortforsling av gamla hushållsmaskiner och material så de sorteras och hamnar på rätt ställe och du som kund slipper stå med dubbel uppsättning. Genom ett samarbete med kommunen ser vi även till att utbytta produkter och delar blir rätt omhändertagna på ett miljövänligt sätt.

Anlita experter till installation av vitvaror för bäst resultat

Best Hushållsservice finns här för dig när dina vitvaror måste bytas ut. Vårt företag är auktoriserade av Electrolux för reparationer, service och underhåll på hushållsmaskiner och har lång erfarenhet inom området. Vi ingår även i ett av landets största aktörer - Servly Group - med kunniga tekniker för att ge dig det bästa resultatet. När du anlitar experter vid installation av en vitvara ser du till att arbetet utförs på ett korrekt och säkert sätt så du slipper komplikationer och att eventuellt behöva göra om arbetet längre fram i tiden.

Vare sig du har ett byggbolag, fastighetsbolag, eller är återförsäljare eller privatperson så är du varmt välkommen att kontakta oss här för installation av vitvaror.

Kontakt:
Electrolux Service Jönköping
Best Hushållsservice AB
Materialvägen 3
553 02 Jönköping

Garanti Electrolux: 036-19 03 60
Servicestation: 036-16 46 67
Mejl: jonkoping@servly.se

Hemsidan:
» Om cookies
» Sitemap


© Best Hushållsservice AB

En del av